

De connectie…

 

We leven in een wereld waarin ons leven en alles wat daarbij hoort in een sneltreinvaart voorbij raast. Veel is gericht op korte termijn geluk, producten gaan maar korte tijd mee, veelal omdat rages zich in steeds sneller tempo opvolgen.

 

Via social media hebben we meer vrienden dan ooit, waarbij de diepgang echter niet veel verder gaat dan de muisklik waarmee ze is ontstaan.

 

Met de band tussen de maker en de uiteindelijke gebruiker van een product is het al niet veel anders. Luxe producten worden niet gedefinieerd door traditioneel vakmanschap en duurzaamheid, maar veeleer door de naam, het liefst voor iedereen duidelijk zichtbaar, en het prijskaartje dat er aan hangt. Handwerk is vervangen door machines, ambachtslieden door verkoop organisaties, klanten door te halen targets. Het wordt misschien nog wel het best geïllustreerd door de manier waarop veel mensen tegenwoordig afrekenen.......contactloos. Voor mij is de band tussen ambachtsman en klant van essentieel belang voor het maken van een unieke tas, riem, bespoke schoenen enz.

 

Onder het genot van een Italiaanse espresso vertel ik u over mijn ambacht, mijn passie voor leer en de tradities die van generatie op generatie worden overgedragen. Ik neem u mee naar de wereld van het echte handwerk, met oog voor duurzaamheid en luxe.

 

Het voelen en ruiken van een vel leder, dat u ervan doordringt dat dit dier zijn huid heeft afgestaan om uw unieke creatie mogelijk te maken.

 

Het kiezen van een ontwerp dat uw persoonlijkheid reflecteert en complimenteert. De passie waarmee ik op ambachtelijke wijze het leer snij, bewerk en steek voor steek, met de hand, het ontwerp tot leven wek.

 

De zelfverzekerdheid waarmee u het atelier verlaat in het bezit van uw nieuwverworven item. Dat is het gevoel dat weer terugkomt, elke keer weer, wanneer u uw Emilio creatie draagt of wanneer anderen u erop wijzen dat u iets aparts bezit.

Dat gevoel, door velen getypeerd als... De Emilio beleving.

 

 

 

 

 

 

alt text

Bespoke of Selezionato

Wat zijn de verschillen?

Lees meer >

Bunderstraat 10      Meerssen       +31 (0)6 - 81 28 65 32      www.emiliomarsana.nl     info@emiliomarsana.nl

Dinsdag t/m zaterdag van 9:00 - 17:00 uur, zondag en maandag gesloten

 

De leermeester

De beste leermeester

 

 

alt text

Prachtig afgewerkt.

Meer >>

alt text

Naar wens en op maat.

Meer>>

alt text

Ruig of zakelijk

Meer>>

Ceinturen

Tassen

Accessoires

Cursussen en

workshops

Bijzondere

orthopedische

schoenen

Contact

Ceinturen/ tassen/ accessoires

De basis

Patina

 Bespoke of Selezionato

De leermeester